Mesyuarat Agung Tahunan Ke 21. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1996)
Mesyuarat akan melantik 3 orang Pengarah untuk mengisi kekosongan kerana Puan Joriah Muhammad, Profesor Mashudi Kader dan Profesor Ng Wai Kong bersara mengikut giliran. Walau bagaimanapun mereka layak dan bersetuju dilantik semula.