PROGRAM HORMATI IBU BAPA (HOPE) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 21 November 2016 - Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan dan Sathya Sai Baba Centre, Taman Brown, Pulau Pinang akan bekerjasama menganjurkan Program Honour Our Parents (HOPE) pada 23 November 2016, bermula jam 2.00 – 5.00 petang di Dewan Budaya, USM.