DUA SAINTIS USM UNGGULI L’OREAL UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE FELLOWSHIP - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 24 Oktober 2017 – Dua saintis wanita Universiti Sains Malaysia (USM) diiktiraf dan mengungguli anugerah L’oréal UNESCO For Women in Science Fellowship yang diumumkan di sini hari ini. Kedua-dua penerima yang meneruskan kecemerlangan saintis wanita USM ialah Dr. Jasy Liew Suet Yan dari Pusat Pengajian Sains Komputer dan Profesor Madya Dr. Teh Su Yean dari Pusat Pengajian Sains Matematik.