Modul Kejurulatihan Kursus Kokurikulum Berkredit Teras Kepimpinan - Norida, Abdullah (Majlis Kokurikulum Univerisiti-univeriti Malaysia (UniCC), 2012)
Modul kejurulatihan Kursus kokurikulum Berkredit Teras kepimpinan ini dihasilkan untuk membantu fasilitator kursus kokurikulum yang efektif dan kompeten. Fasilitator didedahkan dengan kaedah pelaksanaan kursus mengikut teras, hasil pembelajaran, kemahiran insaniah, pengajaran dan pembelajaran serta pengukuran dan penilaian. Modul ini dihasilkan dengan kerjasama daripada pihak Kementerian Pengajian Tinggi untuk melahirkan graduan yang berketrampilan dan mempunyai daya saing yang tinggi untuk mencapai kejayaan.