Modul Kejurulatihan Kursus Kokurikulum Berkredit Teras Pengucapan Awam - Norida, Abdullah (Majlis Kokurikulum Univerisiti-univeriti Malaysia (UniCC), 2012)
Modul kejurulatihan Kursus Kokurikulum Berkredit dihasilkan bertujuan untuk membantu melahirkan barisan fasilitator yang efektif dan kompeten. Fasilitator didedahkan dengan kaedah pelaksanaan kursus mengikut teras, hasil pembelajaran, kemahiran insaniah, pengajaran dan pembelajaran, pengukuran dan penilaian. modul ini dapat membantu melahirkan barisan fasilitator yang mempunyai pelbagai kemahiran insaniah untuk diterjemahkan kepada pelajar. Modul yang dihasilkan dengan kerjasama KPT ini diharap akan dapat melahirkan graduan yang berketrampilan dan mempunyai daya saing yang tinggi.