Si pelakar imej organisasi: Daripada seorang jurutera perisian, Rosliza kini menggalas tugas sebagai Pengarah Jabatan Perancangan Korporat MPAJ - Jalil, Zulhilmi (Kosmo, 2014)
SEPERTI yang diaturkan, kunjungan kru Jurnal ke pejabat Majlis Perbandaran Ampang Jaya (MPAJ), Selangor baru-baru ini disambut mesra wanita berbaju ungu ini.Biarpun pada ketika itu beliau sedang ditatarias si jurumekap,sempat juga beliau mempelawa masuk ke dalam ruang bilik pejabatnya.