BN perlu bertanding - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2014)
SHAH ALAM Penganalisis politik berpendapat setiap parti politik perlu meraikan demokrasi walaupun pelbagai spekulasi timbul dalam menghadapi pilihan raya.Dekan Pusat Pengajian Antarabangsa Kolej Undang-undang, Kerajaan dan Pengajian Antarabangsa Universiti Utara Malaysia (UUM), Prof Madya Dr Mohd Azizuddin Mohd Sani berkata, peletakan calon mewakili parti politik di PRK Dun Kajang khususnya perlu diteruskan walaupun ada pihak mendakwa ia sebagai pembaziran.