Perdana Menteri mahu rakyat luangkan masa berkualiti dengan anak-anak: Elak anak terjebak dadah - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2014)
KUALA LUMPUR, Selasa — Rakyat Malaysia disaran agar meluangkan masa berkualiti bersama keluarga, memberi perhatian kepada perasaan dan kehendak anak-anak dan sentiasa berkomunikasi agar mereka tidak mudah terpengaruh dengan gejala negatif.Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkata kerjasama semua pihak juga perlu bagi menjadikan komuniti di negara ini selamat daripada ancaman dadah supaya anak-anak dapat membesar dan menjadi generasi yang berdaya saing serta berjaya