Insiden pencerobohan hantui kanak kanak - Metro, Ahad (Metro Ahad, 2014)
Lahad Datu: Insiden pencerobohan pengganas bersenjata di kawasan pantai timur Sabah bukan saja memberi kesan kepada golongan dewasa tetapi turut menghantui kanak kanak, terutama di beberapa kampung yang menjadi lokasi pertempuran sengit di antara pasukan keselamatan dan penceroboh asing bersenjata.