Suami beralih arah - Dain, Rosmah (Utusan Malaysia, 2014)
BAGAIMANA agaknya seorang isteri dapat menahan perasaan yang geram dan sedih apabila melihat suami sendiri yang 'mesra terlampau' hubungannya dengan bekas isteri?