Pikul amanah demi rakyat - Berita, Harian (Berita Harian, 2014)
Calon Barisan Nasional (BN) Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Balingian, Yussibnosh Balo, menganggap pemilihannya sebagai satu amanah berat demi masa depan rakyat kawasan itu yang lebih cemerlang.