Pertandingan kaligrafi Islam asah bakat muda - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2014)
SENI adalah jiwa manakala jiwa adalah seni. Jiwa yang tidak berseni atau seni yang tidak mempunyai jiwa ibarat sebuah hasil kesenian yang mati.Menyedari betapa halusnya nilai seni yang terdapat pada kaligrafi islam atau khat. Kelab Nasyid Pusat Budaya dan Seni (PBS). Universiti Utara Malaysia (UUM).Sintok, Kedah telah mengadakan Pertandingan Kaligrafi Khat 2014 baru-baru ini.