400 warga UUM sertai Larian Amal Kerja Sosial - Kosmo (Kosmo, 2014)
BERAMAL Seramai 400 mahasiswa dan kakitangan Universiti Utara Malaysia(UUM).Sintok, Kedah menyertai program Larian Amal Kerja Sosial sempena sambutan Hari Kerja Sosial Sedunia yang diadakan di universiti itu baru-baru ini.