Syarikat pembersih disiasat: Kemungkinan berlaku unsur sabotaj oleh pekerja: Khalid - Berita, Minggu (Berita Minggu, 2014)
Polis akan menyiasat sebuah syarikat pembersihan yang terbabit dalam kerja pembersihan pesawat MH370 sebelum ia berlepas ke Beijing pada 8 Mac lalu.