Persahabatan Malaysia, Indonesia perlu diperluaskan Duta Indonesia - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2014)
SINTOK: Usaha menyemai semangat persahabatan antara Malaysia dan Indonesia tidak boleh terlalu menumpukan kepada saluran rasmi atau hubungan diplomatik sahaja tetapi perlu diperluaskan kepada aspek lain juga, kata Duta Besar Indonesia di Malaysia Herman Prayitno.