Pesalah muda serik lepas ikuti program PKM - Harian, Metro (Harian Metro, 2014)
Putrajaya: Program Perintah Khidmat Masyarakat (PKM) yang dilaksanakan Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) sejak 2008 terbukti menjadikan pesalah muda 'serik' untuk mengulangi kesilapan selepas tamat menjalani hukuman.