6 angkat sumpah senator - Harian, Metro (Harian Metro, 2014)
Kuala Lumpur: Sebanyak enam mengangkat sumpah sebagai senator di hadapan Yang Dipertua Dewan Negara Tan Sri Abu Zahar Ujang, di sini, semalam.