Enam orang angkat sumpah sebagai Senator - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2014)
KUALA LUMPUR 30 Mei - Seramai enam orang mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara di hadapan Yang Dipertua Dewan Negara, Tan Sri Abu Zahar Ujang hari ini. Dua daripadanya adalah pelantikan baharu, mereka ialah Timbalan Ketua Wanita UMNO Sungai Petani, Senator Shahanim Mohamad Yusoff dan bekas Ketua Bahagian UMNO Jerai, Datuk Mohd. Suhaimi Abdullah.