Remaja perempuan jadi agresif: Bagi menunjukkan kehebatan kepada rakan-rakan sebaya - Dain, Rosmah (Utusan Malaysia, 2014)
LAPORAN media yang mendedahkan mengenai tiga pelajar perempuan yang membelasah rakan sekolahya sehingga cedera, di sebuah sekolah di Kota Samarahan, Sabah, baru-baru ini telah menggemparkan masyarakat.Lebih mengejutkan perlakuan ganas itu sengaja dirakam oleh rakan-rakan mereka sendiri dan dipaparkan pula menerusi YouTube.