Bayar ganti rugi jika batal perjanjian - Utusan, Malaysia (Kumpulan Utusan, 2014)
Dekan Kolej Undang Undang, Kerajaan dan Pengajian Antarabangsa Universiti Utara Malaysia (UUM), Prof. Madya Dr.Ahmad Martadha Mohamed berkata, setiap perjanjian yang ditandatangani telah menetapkan jumlah ganti rugi yang perlu dibayar jika salah satu pihak membatalkan perjanjian itu.