SUMBANGAN UUM - Mingguan, Malaysia (Kumpulan Utusan, 2015)
NAIB Canselor Universiti Utara Malaysia, Datuk Dr. Mohamed Mustafa Ishak dan Ahli Parlimen Machang. Datuk Ahmad Jazlan Yaakub bersama guru, ibu bapa dan murid-murid Sekolah Kebangsaan Pangkal Mak Wan menunjukkan isyarat bagus dalam majlis penyerahan Sumbangan Mangsa Banjir Pantai Timur UUM di sekolah berkenaan di Machang. Kelantan