500 sukarelawan Petronas bersih sekolah - Mingguan, Malaysia (Kumpulan Utusan, 2015)
Petroliam Nasional Berhad (Petronas) menghantar sebanyak 500 kakitangannya untuk bergotong royong membersihkan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Dabong di sini yang terjejas teruk akibat banjir besar baru baru ini.