SEMINAR PT3 BH MINDA 2015 - Berita, Harian (Berita Harian, 2015)
Peserta program dua hari itu akan diberikan tip penting, termasuk pendedahan kepada soalan berkonsepkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT)