Sayang anak tangan-tangankan - Utusan, Malaysia (Kumpulan Utusan, 2015)
Anak-anak tersebut juga boleh menuntut pampasan kera na ibu bapa, atau datuk dan nenek dianggap telah 'mendera' atau 'mengganggu emosi' dan sebagainya