Koleksi novel Aishah Abu Hassan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
Perkahwinan yang bukan atas pilihan had mengundang penderitaan Anis. Namun begitu, berkat kesabaran dan anak yang dikandungkannya telah menguatkan semangat Anis untuk terus mencintai.