Seminar PT3 BH MINDA 2015 - Berita, Harian (Berita Harian, 2015)
CALON Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3) di seluruh negara berpeluang mendapatkan bimbingan peperiksaan daripada guru pakar dan berpengalaman menerusi Seminar PT3 BH Minda 2015.Berkonsepkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT)