Tadbir urus berasaskan Syariah - Utusan, Malaysia (Kumpulan Utusan, 2015)
"Kematian itu pasti", tegas khatib semasa membaca khutbah Jumaat di sebuah masjid di Jitra, minggu lalu.Khutbah itu mengingatkan jemaah supaya insaf dengan segala perbuatan dan memperbanyakan amalan. Mengingati kematian membuatkan kita insaf betapa menausia leka dengan kelazatan duniawi.Kuasa, pangkat, wang ringgit dan harta benda melekakan manusia.