Hobi anak beranak membawa tuah - Sinar, Harian (Utara) (Harian Metro, 2015)
ALOR SETAR Hobi sekeluarga di Kampung Kubang Raja, Tandop, di sini, menyertai kuiz membawa tuah apabila anak ketiga mereka menerima wang tunai RM1.000.