Minat sertai peraduan - Sinar, Harian (Utara) (Sinar Harian, 2015)
ALOR SETAR: Sebuah keluarga di Kampung Padang Raja, di sini, memiliki minat mendalam dan berkongsi hobi sama terhadap peraduan dianjurkan surat khabar.