Mahkamah Syariah perlu tegas kendali kes berkaitan nafkah Penganalisis - New Sabah Times, Bahasa (KK) (New Sabah Times, 2015)
KUALA LUMPUR: Mahkamah Syariah perlu bertindak lebih tegas dan adil dalam mengendalikan kes-kes berkaitan tuntutan nafkah, khususnya melibatkan .wanita yang telah bercerai dan mempunyai anak, demikian menurut seorang penganalisis.