Pota mesti lebih berkesan tangani isu keganasan - New Sabah Times, Bahasa (KK) (New Sabah Times, 2015)
KUALA LUMPUR: Pengaruh kuat kumpulan militan IS, yang melanda dunia dengan menggunakan media sosial untuk merekrut anggotanya, pada masa ini dilihat sebagai satu ancaman besar termasuk di negara-negara kuasa besar kerana ia mampu menggugat keamanan sejagat.