Menggalas cabaran baru di PKPI - Ibrahim, Mashitah (Sinar Harian, 2015)
Antara tugasan awal di Pusat Kajian Pondok Insaniah (PKPI) yang baru ditubuhkan bulan lalu dan dirasmikan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada 14 Mac ialah mengenal pasti dan melantik staf yang sesuai dan berkaliber, serta merencanakan hala tuju dan aktiviti yang berimpak tinggi.