Ubah persepsi negatif Mahkamah Syariah - Harian, Ekspres (KK) (Daily Express, 2015)
SEHINGGA kini, masyarakat khususnya umat Islam mempunyai persepsi negatif terhadap Mahkamah Syariah, yang didakwa sering kali mengambil masa lama serta tidak tegas dalam mengendali dan menyelesaikan sesebuah kes terutama isu tuntutan nafkah dan penceraian,