Tidak mudah BN, PKR kekal kerusi - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
SHAH ALAM Meskipun kerusi Parlimen Rompin dikenali sebagai kubu kuat BN manakala Permatang Pauh pula sejak sekian lama menjadi 'deposit tetap' PKR, namun pada PRK ini, tidak ada jaminan bagi kedua-dua parti berkenaan akan menang mudah untuk mengekalkan status quo masing-masing.