Seminar untuk calon PT3 - Berita, Harian (Berita Harian, 2015)
CALON Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3)di seluruh negara berpeluang mendapatkan bimbingan peperiksaan daripada guru pakar dan berpengalaman menerusi Seminar PT3 BH Minda 2015