Karya sastera redakan ketegangan isu semasa - Berita, Harian (Utara) (Berita Harian, 2015)
Alor Setar: Karya sastera di negara ini masih mampu memainkan peranan penting untuk meredakan emosi orang ramai yang kini semakin ditekan dengan pelbagai masalah berkaitan isu politik dan kemasyarakatan