Sinar Harian terima anugerah khas - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
ALOR SETAR: Sinar Harian menerima pengiktirafan tertinggi selaku penerima anugerah khas media pada majlis makan malam “Royal Awards DPP TM 2015” Universiti Utara Malaysia (UUM), malam Selasa lalu.