Kenali penulis melalui buku - Sinar, Harian (Utara) (Sinar Harian, 2015)
ALOR SETAR Program Bicara Karya di Auditorium Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah, dekat sini mampu membuatkan pembaca khususnya golongan pelajar lebih mengenali penulis sesebuah buku itu