Hibah elak pertikaian waris - Harian, Metro (Harian Metro, 2015)
Sintok: Kekurangan pengetahuan orang ramai teru tama mereka yang tinggal diluar bandar mengenai aspek pengurusan harta mengikut Islam perlu dipertingkatkan bagi mengelak pertelingkahan sesama pewaris harta pada masa depan