Nurdiana Yang Dipertua Majlis Daerah wanita pertama Perak - Utusan, Malaysia (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
IPOH 20 Mei Seperti dijanjikan,kerajaan negeri hari ini melantik seorang Yang Dipertua Majlis Daerah dalam kalangan wanita sebagai usaha untuk meningkatkan penglibatan golongan itu dalam pentadbiran negeri Perak.