Najib tidak wajar dijatuhkan secara mob psychology - Mingguan, Malaysia (Berita Harian, 2015)
IPOH 6 Jun Datuk Seri Najib Tun Razak tidak wajar dijatuhkan dalam situasi 'mob psychology kerana beliau tidak melepas tangan apatah lagi menyorokkan sebarang fakta berkaitan lMalaysia Development Berhad (lMDB)selepas tiga badan iaitu Jabatan Audit Negara, Jawatankuasa Kira Kira Wang Negara (PAC) dan Bank Negara Malaysia diarah meneliti isu tersebut.