Peniaga mercun sepanjang Ramadan akan diambil tindakan - Utusan, Malaysia (Utara) (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
PULAU PINANG 17 Jun Polis negeri akan mengambil tindakan terhadap peniaga mercun sepanjang bulan Ramadan ini selaras dengan peruntukan undang-undang.