RUU boleh diawalkan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
SHAH ALAM - Rang undang-undang (RUU) persendirian berkaitan pelaksanaan hudud di Kelantan boleh diawalkan dalam senarai aturan mesyuarat Dewan Rakyat sekiranya mendapat kelulusan Kabinet, terutamanya Perdana Menteri