Demi survival MAS - Harian, Metro (Harian Metro, 2015)
Seorang ahli akademik veteran berkata, pemberhentian 6,000 pekerja Malaysia Airlines (MAS) dalam pelan penyusunan semula syarikat penerbangan nasional itu harus diterima sebagai 'qada dan qadar' oleh kakitangan terbabit kerana inilah usaha terakhir untuk menyelamatkan MAS.