Program bantu ringan beban UUM - Harian, Metro (Harian Metro, 2015)
Pengarah Jabatan Hal Ehwal Pelajar Universiti Utara Malaysia (UUM), Dr Mohd Dino Khairri Shariffuddin melancarkan Program Sehari Sekampit Beras, Gula dan Minyak di kampus induk UUM, Sintok, Kedah, baru-baru ini.