Bai'ah hanya untuk buktikan kesetiaan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
KOTA BHARU - Sumpah bai'ah bukan masalah yang perlu diperbesarkan kerana mana-mana parti boleh menggunakan kaedah tersebut sebagai cara menyatakan kesetiaan ahli.