Wujud badan khas lindung whistleblower - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
SHAH ALAM- Satu Badan Khas bagi melindungi pemberi maklumat atau dikenali sebagai whistleb bwer perlu ditubuhkan bagi membolehkan orang ramai yang mempunyai maklumat berhubung salah laku berani untuk tampil ke hadapan.