Buku Malaysia makin meluas di Jepun - Berita, Harian (Berita Harian, 2015)
Selepas mencatat kejayaan dengan urus niaga hak cipta mencecah RMl juta di Pesta Buku Antarabangsa Tokyo (TIBF) pada tahun lalu, delegasi Malaysia diketuai Institut Teijemahan & Buku Malaysia (ITBM) mengorak langkah lebih luas pada acara buku terbesar Asia itu,baru-baru ini