Pusat Islam UUM rai hari raya bersama pelajar KAFA - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2015)
Gembira. Lebih 200 murid Sekolah Kelas Agama Fardu Ain (KAFA), Universiti Utara Malaysia (UUM) gembiran apabila diraikan pada Majlis Jamuan Hari Raya Aidilfitri di Dewan KAFA Pusat Islam, UUM,Sintok, Kedah baru-baru ini.