Acar buah siswazah tarikan berbuka - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
IFTAR dengan menu acar buah dihasilkan siswazah Perakaunan Universiti Utara Malaysia (UUM), Nadzariah Wahab, 27 menjadi tarikan orang ramai sebagai makanan sampingan bersama nasi untuk majlis berbuka puasa.